Chilisaus maken

image

Hak 4 teentjes knoflook heel fijn en snijd 3 rode pepers in ringetjes. Als je een minder pittige saus wilt, verwijder dan eerst de zaadjes. Verhit een lepel olie in een braadpan en verhit hierin zachtjes de knoflook tot de olie begint te geuren. Voeg de pepers toe en 200 ml (rijst)azijn, 200 ml honing, 5 cm geraspte gemberwortel en ½ theelepel zout. Breng het geheel aan de kook en laat heet wat inkoken tot de saus stroperig wordt.

Gegroet Angelique (Lieka)

Advertenties

One thought on “Chilisaus maken

  1. Pingback: Varkenshaas in zoete chilisaus | Gezond en zo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s